Информация за доставката

За да направите поръчка, е необходимо да попълните формуляра за поръчка, като следвате процедурата. След заявената от Вас поръчка, ние ще се свържем, за да уточним наличността на артикула, адрес и времето за доставка. Договорът за продажба от разстояние между  Гранд Гепард и Клиента се счита за сключен от момента на потвърждаване на конкретната поръчка от страна на Гранд Гепард. В случaй ,че фирмата не се е свързала с Вас, моля позвънете на тел.: +0359878615332 или изпратете имейл grandghepard1@abv.bg.

Доставката се извършва от куриерска фирма ‘’Еконт Експрес’’ до желаният от Вас адрес или офис на куриерската фирма на Територията на България. Поръчки направени в Почивни и Празнични дни, се доставят на вторият или третият работен ден. При извънредни обстоятелства Гранд Гепард си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира Клиента. Всички пратки се изпращат с опцията “преглед и тест преди плащане’’. Ние даваме  възможност да прегледате пратката си, преди да заплатите сумата на наложения платеж.

Стойността на доставката/куриерска услуга/ варира според теглото и стойността на поръчания артикул.Посочените стойности за доставката са приблизителни и се отнася за единична бройка от артикул/при направената поръчка,Гранд Гепард уведомява клиента за точната стойност на куриерската услуга,след потвърждение  и съгласие от страна на клиента за точната куриерска стойност и точно посочен адрес или офис на куриер по избор на клиента направената поръчка се доставя/.

За точно калкулиране на куриерската услуга използвайте долу посочения линк на “ЕКОНТ“.

Имайте предвид, че при отказ на пратка след преглед и тест, доставките в двете посоки са за сметка на клиента! Ако има проблем или несъответствие, пратката се връща на куриера /за сметка на онлайн магазина/.
Безплатната доставка важи само за артикули, отбелязани със съответния знак „Безплатна  доставка”/до офис на ЕКОНТ/. При отказ на получаване на пратката със знак „Безплатна доставка, вие се ангажирате да заплатите доставката до вас.

При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. Гранд Гепард не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт Експрес, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката.

Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Гранд Гепард не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Клиента/ползвателят/ е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес. В тези случай фирмата се освобождава от задължението да изпълни заявената поръчка и доставка. Начина на плащане се извършва, чрез наложен платеж /български лева и със включени ДДС /в момента на доставката без Включени куриерски услуги.

За повече информация може да се свържете с нас всеки делничен ден от 9:00 до 17:00 ч. на телефон +359 878615332 или изпратете имейл grandghepard1@abv.bg

Приятно пазаруване!